AFVALLEN

gezondblog2

Raak jij ook dat hardnekkige vet niet kwijt of heb je weinig energie en kleine kwaaltjes?

Afvallen Slechts 4% van alle mensen lukt het om voorgoed af te vallen en slank te blijven. De rest van de mensen blijft hangen in de eindeloze jojo-cyclus.

gezondblog

Onze focus is om met onze 3 pijlers, Eat, Move, Life de verschillende kanten van bewust leven belichten.

Dit doen we, Evelina (orthomoleculair voedingsdeskundige) en Nico (coach, mentor) zelf door veel informatie te verzamelen en leesbaar te maken en door middel van gastbloggers die ook hun eigen inzichten delen op het blog.

Naast onze brede en onafhankelijke kijk op voeding en diëten hebben we zelf ook een nieuw product ontwikkeld waarmee mensen een frisse start kunnen maken met gezonde voeding.
Hierbij zijn we uitgegaan van de nieuwe manieren van eten: geen snelle koolhydraten, geen geraffineerde suikers en geen e-nummers, zoetstoffen en andere meuk.

De start is 7 dagen gezonde voeding, dan 3 dagen detoxen met groene smoothies en dan weer rustig opbouwen.
Het online programma bestaat uit een besloten leden omgeving met daarin voor een periode van 14 dagen elke dag een pagina met recepten, boodschappenlijstjes, video’s, tips en informatie.
Alle recepten zijn eenvoudig te maken met ingrediënten die je gewoon in de (grotere) supermarkt kan krijgen.

Voor het starten zijn er meerdere pagina’s waarin we uitleggen wat detoxen en gezonde voeding met je doet, hoe je op een prettige manier je eetpatroon aanpast en ook hoe je dit kan inpassen in je leven.
Daarnaast krijg je voor 2 maanden gratis email begeleiding en kan je in de besloten Facebookgroep meepraten of je vragen stellen.
Er wordt veel uitgelegd over voeding, wat is gezond en wat niet, simpele maar duidelijke uitleg over gezonde voeding.
Is iemand eenmaal lid geworden dan kan degene altijd weer opnieuw inloggen om het programma nogmaals te volgen. Ook zullen we de kuur steeds updaten als er nieuwe inzichten zijn.

Als bonus ontvangt men het online detoxmagazine, met meer recepten en informatie.