FitChef

FitChef

fit chef

 

Wat is FitChef? 
FitChef is een gloednieuw hardcover receptenboek met 246 pagina’s aan praktische gezondheidstips en meer dan 105 eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag.

Het boek is geschikt voor iedereen die af willen vallen, spiermassa wil opbouwen of in zijn algemeenheid fitter wilt worden. Het is niet alleen een simpele bundel met recepten, maar een compleet handvat met eerlijke en wetenschappelijk onderbouwde achtergrondinformatie.

Ga hier naar je videouitlegfitchef

 

EIWITRIJKE RECEPTEN

Bevat uitgebalanceerde recepten voor elk moment van de dag. Allemaal boordevol eiwit en andere voedingsstoffen in de juiste verhouding. Dat helpt je om fit te worden én te blijven! us of je ze met of zonder bron van koolhydraten eet. Zo kun jij je voedingspatroon helemaal afstemmen op je doelstelling

 

FitChef richt zich op mannen en vrouwen die gezonder willen leven en er beter uit willen zien. Fitter en strakker, met minder lichaamsvet. De recepten zijn geschikt voor iedereen die op zijn voeding let, niet urenlang in de keuken wil staan, maar toch lekker en gevarieerd wil eten. richt zich op mannen en vrouwen die gezonder willen leven en er beter uit willen zien. Fitter en strakker, met minder lichaamsvet. De recepten zijn geschikt voor iedereen die op zijn voeding let, niet urenlang in de keuken wil staan, maar toch lekker en gevarieerd wil eten.