Hoe werkt Instantly Ageless en hoe werkt Argireline?

Hoe werkt Instantly Ageless en hoe werkt Argireline?

Hoe werkt Instantly Ageless en hoe werkt Argireline?

10 jaar jonger eruitzien

Argireline is een peptide, een streng van aminozuren met elkaar verbonden tot een keten. Peptiden hebben de mogelijkheid om cellen te vertellen wat ze moeten doen. Vanwege hun vermogen om de celfunctie van de huid te beïnvloeden zijn peptiden populair in huidverzorgingsproducten. Er zijn bijvoorbeeld peptiden die cellen in de huid vertellen om meer collageen te maken. Collageen is een eiwit dat de huid steun geeft en helpt verzakking en rimpelvorming voorkomen.

Argireline heeft een andere functie. Bij lokale toepassing, het verandert biochemische routes die betrokken zijn bij spiercontractie, zodat gezichtsspieren niet met zo veel kracht kunnen samentrekken. Hierdoor vermindert het ontstaan van dynamische rimpels. Het verlamt dus niet, het verminderd de communicatie tussen zenuw en spier. Rimpels die zichtbaar worden bij gezichtsuitdrukkingen worden minder zichtbaar.
Het voordeel van argireline is dat het een actueel, niet-invasieve, niet-pijnlijke en minder dure oplossing is dan Botox injecties.

stemcelltech

Werkt het? Er is een onderzoek uitgevoerd op een groep van vrouwelijke vrijwilligers. De vrijwilligers gebruikte een crème die 5% argireline bevatte voor 30 dagen. Na 15 dagen continu gebruik, werden lijnen rond de ogen verminderd met 17%. Na 30 dagen werden lijnen en rimpels verminderd met 27%. Een andere onafhankelijke studie gepubliceerd in het International Journal of Cosmetic Science stelt dat argireline rimpels verminderde met 30% na 30 dagen gebruik.
Argireline is ook veilig getest. Volgens een studie gepubliceerd in het International Journal of Cosmetic Science, is het niet giftig en veroorzaakt het geen irritatie van de huid, zelfs bij hoge doses niet.

In tegenstelling tot Botox injecties, hoef je niet naar een dermatoloog of andere medische professional om argireline te gebruiken. Het kan veilig worden gebruikt in huis. Net als Botox, is een van de belangrijkste functies van argireline om de dynamische rimpels te behandelen, arigeline kan geen invloed uitoefenen op statische rimpels. De voorbereidende studies suggereren dat het de vorming van nieuwe rimpels kan verminderen door het verminderen van de contractie van gezichtsspieren. Herhaaldelijk maken van dezelfde gezichtsuitdrukkingen zijn een oorzaak van de huid rimpels.
Argireline is niet-toxisch en niet-irriterend en u wordt niet

geprikt zoals bij Botox, u brengt het zelf aan.
 voorhoofd De tweede werking, het strakker maken van statische rimpels en wallen: Natrium – en magnesiumsilicaat Dit is een unieke mengeling van twee verschillende silicaten die er samen voor zorgen dat de huid opspant, waardoor poriën kleiner worden en de rimpels verminderen. Komt voor in heel veel cosmetica maar wordt door Jeunesse Global in Instantly Ageless gebruikt om een unieke samenwerking aan te gaan met arigeline voor het behandelen van statische, dynamische rimpels en wallen.
Hoe breng je het aan:
Zorg ervoor dat het gezicht schoon gewassen is en bij voorkeur vrij van vette make-up en vette crème. Heb je een droge huid (na het gebruik van Instantly Ageless) is het verstandig een hydraterende niet vette oogcreme op te smeren 10 minuten voor gebruik van Instantly Ageless. Het gebruik, voorafgaand aan Instantly Ageless, van sommige vettige crèmes kan de werking verminderen.
 
 verzorgen
 
Meer info ? neem kontakt op.