PERSONAL CREAM

personal creme

persoonlijke creme

Personal Cream – Uw Natuurlijke Gezichtscrème op Maat Gemaakt

Een natuurlijke gezichtscrème die volledig op uw huid wordt aangepast!

Zou het niet geweldig zijn wanneer u eindelijk een natuurlijke gezichtscrème zou kunnen vinden die aan alle eisen van uw huid voldoet…? 
Hoe wonderlijk het ook mag klinken, die gezichtscrème bestaat dus echt!

personal creme

Een “Personal Cream” is een fijne, exact op maat gemaakte, dag- en nachtcrème met voedende, hydraterende en anti-aging eigenschappen.
Ook werkt deze natuurlijke crème ontsteking-remmend, waardoor ze een zeer goede ondersteuning geeft bij huidklachten zoals acne, puistjes, rosacea en couperose.
Een fijne textuur zorgt ervoor dat de crème goed door de huid wordt opgenomen. 
De heerlijke natuurlijke geuren van de etherische oliën prikkelen daarbij uw fantasie.

Personal Cream maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die zonder dierproeven tot stand zijn gekomen. Daartoe behoren zuivere basisoliën zoals Avocado olie, Amandelolie, Macademiaolie, Tarwekiemolie, Arganolie, Neem- olie, Rozenbottelolie en Jojoba (was).

Daarnaast worden er heerlijk geurende etherische oliën gebruikt zoals Lavendel, Roos, Kamille, Mandarijn, Neroli en Sandelhout.

Ook wordt er gewerkt met bekende kruiden zoals Goudsbloem, Kamille, Aloë Vera en Witte thee-extract.

Personal Cream is i.t.t. vele andere plantaardige crèmes 100% natuurlijk.

Producenten mogen deze tekst namelijk ook al vermelden wanneer er slechts 20% aan plantaardige grondstoffen in het product aanwezig zijn.

De overige inhoud bestaat dan uit goedkope vulmiddelen zoals vaseline en paraffine. Van beide stoffen is bekend dat ze de huid afsluiten en doen uitdrogen doordat de ademfunctie van de huid wordt belemmerd.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de bekende lippenbalsems op basis van paraffine. Hier moet je door de uitdroging van de lippen eindeloos mee door blijven smeren.