Robert Schoemacher en Instantly Ageless

Dr Robert Schoemacher 
werkt met de fantastische producten van
Jeunesse Global bijv Instantly Ageless

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=wLBWM6SnSSk[/embedyt]

 

"English" button

 

Meer over Dr Robert Schoemacher:

 
 

Instantly Ageless

June 28, 2016|

Robert Schoemacher

 

 

Al dertig jaar houd ik mij bezig met het verkrijgen en behouden van een mooie huid, een frisse teint, een vitale uitstraling.
Als we de chirurgie even buiten beschouwing laten, omdat dit voor veel mensen een brug te ver is, kom je met botox en fillers een heel eind. Daarnaast zijn huidverzorgende produkten onontbeerlijk.
In 2008 hebben wij de Perfect Age cosmetica lijn op de markt gebracht, die in 2015 is uitgebreid met de Beauty Optimizer, een voedingssupplement, dat erop gericht is de kwaliteit van de huid (met name de stevigheid en elasticiteit) te verbeteren.

Toch waren er altijd dingen, waar ik niets mee aan kon, zoals rimpels onder de ogen, vochtophopingen onder de ogen (“baggy eyes”), acne-putjes, etc.
Het spuiten van botox onder de ogen is uit den boze, omdat je dan grote kans hebt op de hangende onderoogleden van een Basset hound.  Ook fillers zijn niet geschikt voor de delicate huid onder de ogen, omdat de kans op ophopingen te groot is.
Ik was dan ook nogal sceptisch toen ik er een paar maanden geleden door een goede vriendin van mijn vrouw, Li’l Lil Denies, op werd gewezen dat er in Amerika een product was uitgevonden, dat al de genoemde problemen kon oplossen, en nog wel binnen vijf minuten !
Eerst zien, dan geloven, zei ik haar dan ook. “Probeer het maar bij mijn man !” antwoordde ze.

Hij liet gewillig toe dat ik zijn gezicht met het goedje insmeerde, en tot mijn stomme verbazing trokken zijn rimpels inderdaad na enkele minuten “wapperen” met een Spaanse waaier (dit om het snel in te laten trekken) voor het grootste deel weg !
Thuisgekomen dook ik meteen het internet op om de ingrediënten van deze crème eens onder de loupe te nemen, en al lezende nam mijn interesse toe.

Op YouTube bleken duizenden “home-movies” te circuleren van mensen die de crème thuis op zichzelf hadden uitgeprobeerd en heel enthousiast waren. Ook vond ik op internet fragmenten van “The Doctors Show” en “Good Morning America”, in de Verenigde Staten zeer goed bekeken tv-programma’s, die aandacht aan de crème hadden besteed en er positief over hadden bericht.

Medio april van dit jaar toog ik naar een congres in Rome, waar enige vooraanstaande Amerikaanse anti-aging experts, zoals mijn collega Vincent Giampappa, lezingen gaven over o.a. deze crème.
Giampappa, in 2014 genomineerd voor de Nobelprijs, kon ik dankzij bemiddeling van Malcolm Peters, distributeur van het bedrijf Jeunesse (producent van de crème), later nog een uur onder vier ogen spreken. Hierna was ik volledig overtuigd : met deze crème zouden we in Nederland veel mensen kunnen helpen !

Instantly Ageless is de naam van deze wonderbaarlijke crème, en hij doet zijn naam eer aan.
De belangrijkste ingrediënten zijn het eiwit Argireline, dat het spierontspannende effect van botox op rimpels evenaart, en een combinatie van Natrium- en Magnesiumsilicaat , stoffen die vocht absorberen en de huid plus de onderliggende weefsels enigszins verstrakken.
Natuurlijk gaat het in het bestek van deze blog te ver om de gecombineerde werking van deze stoffen tot in detail te bespreken, maar neem van mij aan dat het een technisch hoogstandje is.
Het belangrijkste vind ik de overtuigende resultaten die men er in luttele minuten mee kan boeken, en de grote toegankelijkheid (men heeft er geen arts voor nodig, hoeft er niet voor “geprikt” te worden, en de kosten zijn circa een euro per behandeld gebiedje).

Voor sommige mensen is het daarnaast belangrijk dat het geen gif is. Ik voor mij vind dat geen sterk argument, omdat botox weliswaar een gif is, maar dan wel een dat zeer sterk wordt verdund en in minieme hoeveelheden wordt toegediend, en waarvan in de afgelopen vijftig jaar is bewezen dat het geen risico’s voor de gezondheid toebrengt. Maar goed.

Uiteraard is het niet een puur Hosanna-verhaal.  Nadelen zijn de beperkte duur van het effect van de crème (circa acht uur) en het feit dat het effect niet bij iedereen even sterk is. Ook komt allergie voor, hoewel dat in de afgelopen twee jaar dat Instantly Ageless op de Amerikaanse markt verkrijgbaar is, zelden het geval is geweest.
De voordelen zijn echter dermate groot, en de resultaten dermate spectaculair, dat ik dit product een aanwinst voor het levensgeluk van grote groepen mensen vind.
Je goed voelen, er goed uitzien : het is nu voor bijna iedereen bereikbaar !

Robert  Schoemacher
cosmetisch arts

collwga1