Bikinitijd Glucomannan dieet supplement

  •  

“Gewicht verliezen met behulp van een pil… Kan dat?”

 

Na veel zoeken……….

Totdat ik op een mooie zondagmiddag in een artikel op internet een interessant supplement tegenkwam!

De vezels van glucomannan absorberen veel water in de darmen en wordt dan gelachtig. Hierdoor ontstaat een vertraging van het legen van de maag.

De kracht van glucomannan zit hem dus in de bijdrage aan een verminderde eetlust en een verhoogd verzadigingsgevoel.

 

Het gunstige effect voor gewichtsverlies wordt verkregen bij een inname van 3 g glucomannan in drie doses van elk 1 g (een totaal van 6 capsules per dag), tezamen met 1-2 glazen water, vóór de maaltijden en in de context van een energiebeperkt dieet.

Het gunstige effect dat bijdraagt aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 4 g glucomannan (een totaal van 8 capsules per dag).

De kwaliteit van mijn glucomannan supplement

Voor mijn kwalitatieve glucomannan supplement geldt dat:

  • Het alleen glucomannan bevat en dus geen extra vulmiddelen
  • Er exact de dagdosering wordt aanbevolen voor het gunstige effect van gewichtsverlies
  • Je de dagdosering met 2 capsules per dag kunt verhogen dat goed is voor de cholesterolspiegel

Werkt dit ook voor mij?”

Dit supplement Glucomannan is bedoeld voor volwassenen met overgewicht. Voor bepaalde groepen is dit supplement niet geschikt.

Zoals op het etiket staat, geldt: Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw arts, apotheker of specialist.

Val jij niet onder de genoemde groepen? Dan kun je dit supplement tot je nemen zolang je de capsules inneemt met voldoende water.

 

“Maar zijn er geen bijverschijnselen?”

Bijverschijnselen komen weinig voor, een klein gedeelte van de gebruikers ervaart buikpijn, waaronder diarree of obstipatie. In dit geval is het aan te raden om direct te stoppen.

Zoals gezegd is het wel de bedoeling om altijd het product met voldoende water in te nemen en niet meer dan 4 g glucomannan (8 capsules) per dag te gebruiken.

 

“Maar ik eet al gezond en sport veel…”

Een supplement is een aanvulling op een gevarieerd en evenwichtig voedingsgpatroon. Het is zeker geen vervanging ervoor.

 

Voedingssupplement glucomannan

Glucomannan ondersteunt gewichtsverlies bij het volgen van een energiebeperkt dieet. Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g glucomannan in drie doses van elk 1 g, tezamen met 1-2 glazen water, vóór de maaltijden en in de context van een energiebeperkt dieet.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. De aanbevolen dosering niet verder overschrijden dan 2 extra capsules per dag. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Droog, donker en afgesloten bewaren op kamertemperatuur. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw arts, apotheker of specialist. Let op: neem het product altijd met voldoende water in.

Glucomannan Vegetarisch voedingssupplement
Netto inhoud: 180 capsules à 555 mg
S&H Uitgeverij B.V., Zekeringstraat 17A, 1014BM Amsterdam
Land van herkomst: Nederland

Ingrediënten: glucomannan, HPMC (capsule)

Aanbevolen gebruik: 3 maals daags 2 capsules. Vóór iedere maaltijd 2 capsules, tezamen met 1-2 glazen water.

Tenminste houdbaar tot: zie verpakking

 

 

MEER INFO en Reviews