CBD olie pasta kopen met Webwinkelkeur

Slaapproblemen oplossen meer energie en AFREKENEN MET ANGST, SPANNING EN MALENDE GEDACHTEN

lekker slapen geeft energie of slaapproblemen met angst en spanning

Slaapproblemen oplossen meer energie en AFREKENEN MET ANGST, SPANNING EN MALENDE GEDACHTEN

MIJN 7-STAPPEN METHODE (EN WAAROM DEZE WEL WERKT)

Perfect-Slapen-in-7-Stappengoed1Door het succes van de website Slaapwijzer.net (meer dan 80.000 bezoekers per maand en de vele vragen/verzoeken van lezers/cliënten heb ik besloten om mijn 7-stappen methode in boekvorm uit te brengen.

“Stop vandaag nog met pappen en nathouden”

99% van de oplossingen tegen slapeloosheid werken niet omdat ze zich niet richten op de echte oorzaken van het probleem. Waarom? Slaapproblemen zijn inmiddels ‘big business’ en bedrijven zijn er helemaal niet bij gebaat dat de echte oorzaken van slaapproblemen opgelost worden. Ze willen klanten! Het liefst voor het leven.

 

Goed slapen

‘Hoe kom ik morgen ooit de dag door?’ ‘Wat als ik de hele nacht niet slaap?’ ‘Slapen is gewoon onmogelijk voor mij…’ Zeg eens eerlijk: word jij ’s nachts ook geteisterd door deze en andere ‘angstgedachten’? Het zijn echte ‘sluipmoordenaars’ die jouw slaapproblemen in stand houden en vaak zelfs laten groeien. Hoe dat werkt?

 • Je ligt in bed en de angst om niet te kunnen slapen slaat toe
 • Het lukt inderdaad niet om in slaap te vallen en je ligt lang wakker
 • Je angst is bevestigd: ‘zie je wel dat het niet lukt’
 • De volgende avond is jouw ‘slaapangst’ nog heviger aanwezig

Het lijkt dramatisch, maar dat is het niet: vind de rust die je nodig hebt om te slapen

Je onderbewustzijn wordt je grootste tegenstander…

Hoewel het vaak dramatisch lijkt, is het dat niet! Het mooie van gedachten is dat ze niet alleen tegen, maar ook voor je kunnen werken. En daar hebben we meer controle over dan je denkt. Ik ga je er bij helpen. Hieronder alvast een voorproefje van wat mijn methode je gaat bieden:

 • Hoe je doeltreffend stopt met het ‘voeden’ en laten groeien van jouw ‘slaapangst’ (hoofdstuk 1.2)
 • 8 onbewuste gewoonten – bijna iedereen doet het – die minder onschuldig zijn dan het lijkt (hoofdstuk 1.2)
 • Hoe ‘neuro-associaties’ (verbindingen in je brein) ervoor gaan zorgen dat ‘slaapangst’ geen kans krijgt (hoofdstuk 1.3)
 • Hoe je voor het slapengaan heel eenvoudig je zorgen van je af kan zetten (hoofdstuk 5.1)
 • Hoe ‘rustgedachten’ je angst in perspectief plaatsen en je de rust geven om snel in slaap te vallen (hoofdstuk 6.4)
 • Een simpele truc om met een glimlach in slaap te vallen (hoofdstuk 6.5)

Slaapproblemen VOORBIJ

Reverta anti-aging creme verbetert de conditie van de huid zodanig dat je er jaren jonger uit gaat zien.

Luxe serum voor de normale tot droge huid. Hydrateert effectief en langdurig. Vermindert jeuk, irritaties, ontsteking en roodheid van de huid. Bestrijdt alle tekenen van huidveroudering. Verbeterde formule met nog meer effectieve, 100% natuurlijke anti-aging-ingrediënten.

Reverta anti-aging creme

Reverta anti aging

De sensatie uit de VS! De populaire Reverta anti-aging crème verbetert de conditie van de huid zodanig dat je er jaren jonger uit gaat zien. De crème is speciaal ontwikkeld om de huid te verjongen door lelijke donkere vlekken onder de ogen uit te verwijderen, de elasticiteit (elastine) en stevigheid (collageen) te verbeteren, en de huid tegen schadelijke vrije radicalen te beschermen met krachtige, natuurlijke antioxidanten. – De meest effectieve en veilige anti-aging huidverzorging en anti-rimpelbehandeling die zonder injecties of andere pijnlijke ingrepen beschikbaar is de anti-aging cream bevat maar liefst 19 bewezen effectieve ingrediënten en combineert het beste wat de natuur en laboratoria wereldwijd te bieden hebben.

 Reverta anti aging hebjestriemen

Reverta Cellulite Cream

Luxe crème voor alle plekken waar u last heeft van cellulite en striae (heupen, dijen, billen, buik, borsten en bovenarmen). Bevat bewezen effectieve, 100% natuurlijke ingrediënten. Reverta Cellulite Cream pakt de oorzaken en symptomen van cellulite en striae van alle kanten aan. Helpt onderhuidse ophopingen van gifstoffen, vocht en vet te verwijderen.

Reverta Cellulite Cream 120 ml voordeelflacon

Reverta Cellulite Cream 60 ml

 

Doorbreek de vicieuze cirkel van cellulite en striae met Reverta Cellulite Cream!

 

Dagelijks gebruik van Reverta Cellulite Cream minimaliseert cellulite en striae door de conditie van de huid structureel en zichtbaar te verbeteren.

 

De crème maakt de “draagconstructie” van de huid merkbaar steviger.

 

Hierdoor krijgen vetophopingen minder kans om de huid naar buiten te duwen en zo de verafschuwde bobbels en kuiltjes te vormen.

 

Reverta Cellulite Cream dringt diep door in de huid en maakt de huid elastischer, zachter, sterker en strakker.

 

Luxe serum voor de normale tot droge huid. Hydrateert effectief en langdurig. Vermindert jeuk, irritaties, ontsteking en roodheid van de huid. Bestrijdt alle tekenen van huidveroudering. Verbeterde formule met nog meer effectieve, 100% natuurlijke anti-aging-ingrediënten.

Reverta anti-aging creme  met krachtige, natuurlijke antioxidanten en andere anti-aging ingrediënten verjongen, vernieuwen en revitaliseren de huid – Bevat een heel scala aan vitaminen, peptiden, marien collageen met DMAE, kostbare natuurlijke moisturizers en hyaluronzuur – Bevat geen parabenen, parfum, ftalaten of andere schadelijke stoffen.

Doorbreek de vicieuze cirkel  met Reverta anti-aging

zwangerschap – borst voeding

zwangerschap borstvoeding Het dragen, baren en zelf voeden van een baby is een bijzondere tijd in het leven van een vrouw. Helaas wordt deze roze wolk soms verstoord door kwaaltjes en ongemakken

zwangerschap borst voeding

Zwangerschap – Borstvoeding

Het dragen, baren en zelf voeden van een baby is een bijzondere tijd in het leven van een vrouw. Helaas wordt deze roze wolk soms verstoord door kwaaltjes en ongemakken. De meest voorkomende klachten tijdens de zwangerschap zijn:

  • Brandend maagzuur;
  • Obstipatie;
  • Aambeien;
  • Blaasontsteking;
  • Vermoeidheid;
  • Vaginale afscheiding en/of irritatie.

zwangerschap borst voeding

 

Ook het geven van borstvoeding gaat niet altijd even soepel. Tepelkloven, te weinig melkproductie of een schimmelinfectie kunnen het plezier in voeden aardig verstoren. Gelukkig is er aan de meeste klachten tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode iets te doen.

 

Gratis Apps voor zwangerschap van baby tot peuter

Zwanger Gratis apps Baby Peuter

Gratis Zwanger Gratis apps Baby Peuter Android Apple

Gratis Zwanger en Baby Apps

De zwangerschap en de tijd waarin de baby opgroeid tot peuter is een hele spannende tijd. Zeker als het de eerste keer is. Moeders en vaders stellen zich de vraag welke ontwikkeling normaal is en wat het beste is voor het kind. Gelukkig zijn er een aantal apps waarmee u dag en nacht en waar u ook bent gratis advies kunt inwinnen.

App-Store baby app

 

Op deze pagina geven we een overzicht van de beste gratis zwanger en baby apps!

Ook zwangerschapsinformatie op:

The Bump zwangerschap app logo

The Bump

gratis Android app
gratis iOS app

Als u of uw vrouw voor het eerst zwanger is, gebeurt er zoveel, dat u dit graag bij wilt houden en dat u daar weer de nodige informatie over wilt hebben. Een van de leukste apps voor uw zwangerschap is The Bump. Hiermee houdt u het hele proces van dag tot dag bij, ziet u per week hoeveel uw baby is gegroeid, ziet u de meest gestelde vragen en antwoorden, houdt u makkelijk to-do-lijstjes bij en ziet u video’s die u helpen bij uw vragen. Daarnaast is er een uitgebreide gemeenschap van andere moeders bij betrokken, waar u met uw vragen en problemen terecht kunt.

The Bump is een gratis app, die beschikbaar is voor iOS en Android.

 

Met The Bump documenteert u heel eenvoudig uw zwangerschap, want met The Bump houdt u een soort van dagboek bij van uw zwangerschap. Voordat u met de aan de slag gaat moet u wel een account aanmaken en daarmee inloggen. Handig is dat u hier meteen de uitgerekende datum invoert, zodat u met de app een doel heeft om naar toe te werken.

Zodra u ingelogd bent, ziet u meteen al hoe ver u in uw zwangerschap bent en wordt het aantal weken direct groot weergegeven, wat gebeurt in de vorm van fruit. Als u hierop klikt, dan leest u meteen hoe groot uw baby op dat moment is en ziet u het aantal centimeters en het aantal gram dat uw kindje weegt. Dit is per week te zien. Als u naar links of naar rechts veegt, dan ziet u hoe groot uw baby in die week was. U ziet verder op het beginscherm hoeveel weken en dagen u nog te gaan heeft tot de uitgerekende datum.

Leuk is dat u heel eenvoudig foto’s upload naar The Bump. Per week is het mogelijk om foto’s toe te voegen aan uw account. U klikt simpelweg op het plus icoontje, geeft de app toegang tot de foto’s op uw telefoon en begint met uploaden. Als u direct een foto wilt nemen en deze dan toevoegen, is dat ook mogelijk. Daarnaast ziet u per trimester allerlei tips en verhalen, die handig van pas komen. Verder krijgt u antwoord op al uw vragen, onder meer over doorwerken tijdens de zwangerschap, seks, het soort medicijnen dat u wel of niet mag gebruiken en meer en is het mogelijk meteen babyspullen uit een uitgebreide catalogus te bestellen en krijgt u suggesties voor babynamen. Als u op de startpagina naar beneden scrollt, dan ziet u alle verhalen en nieuwe tips in chronologische volgorde verschijnen in een handige lijst.

Met The Bump volgt u de ontwikkeling van uw baby op de voet. Iedere keer als een nieuwe week begint, krijgt u daar een melding van, zodat u weer nieuwe dingen leest en toevoegt. Leuk is dat u uw informatie makkelijk met andere mensen deelt en ze zo deelgenoot maakt van uw zwangerschap. U leert hoe u het beste omgaat met uw zwangerschap en wat er te verwachten is.

The Bump heeft de volgende kenmerken:

 • gratis zwangerschap-app voor iOS en Android,
 • documenteert uw zwangerschap,
 • bekijk per week hoe groot uw baby is,
 • maak to-do-lijstjes aan,
 • ontvang echte antwoorden op uw vragen,
 • uploadt foto’s van uw buik,
 • krijg tips en informatie over uw zwangerschap,
 • telt af naar de uitgerekende datum.

 

The Bump screenshots


Website van de makers van The Bump

website van The Bump naar The Bump download voor Android naar The Bump download voor iOS

Nutricia voor jou app logo

Nutricia voor jou app

gratis Android app
gratis iOS app

Wanneer u in verwachting bent dan heeft u natuurlijk een hoop vragen, zeker als het de eerste keer is. De Nutricia voor jou app beantwoord een hele hoop vragen voor u. De gratis app geeft u uitgebreide informatie en advies over de groei, ontwikkeling en ook voor de voeding van uw kind. Daarnaast heeft de app een aantal leuke kinderliedjes, die u samen met uw kind kunt zingen. Verder is het heel eenvoudig om foto’s te uploaden, waardoor deze app gelijk een leuk fotoboek wordt.

De Nutricia voor jou app is helemaal gratis te gebruiken en beschikbaar voor iOS en Android.

Wanneer u zwanger bent, dan geeft de app u allerlei handige tips en informatie over uw zwangerschap. Wanneer u ingelogd bent, moet u de eerste keer een aantal persoonlijke vragen beantwoorden, zodat u de app het beste kunt gebruiken. Zo vertelt de app u, op basis van voedingsdeskundigen die aan Nutricia zijn verbonden, wat u wel en niet mag eten. Per week kunt u vastleggen hoe uw buik groeit en hoe dat voelt en de echo’s toevoegen aan het fotoboek. De Nutricia voor jou app heeft verder een aantal handige lijstjes, zoals een lijstje met wat er in de vluchtkoffer moet zitten, als u naar het ziekenhuis moet om te bevallen, wat u nodig heeft voor de uitzet en u kunt zelfs een boodschappenlijstje maken.

De Nutricia voor jou app is niet alleen geschikt voor als u zwanger bent, maar ook heel handig wanneer uw kindje al geboren is. U krijgt dan antwoord op allerlei vragen over voeding, de groei en de ontwikkeling van uw kind. Met de app houdt u bij hoe lang u borstvoeding geeft en er zijn erg handige voedingsschema’s en heeft daarbij een timer, zodat u precies weet wanneer het tijd is voor de volgende voeding. Dat is niet alleen handig voor u, maar ook voor uw partner of oppas. U krijgt een melding wanneer het tijd is voor de voeding, daarom is het aan te raden de notificaties aan te zetten voor deze app. In het wekenschema ziet u wanneer uw dreumes toe is aan de eerste echte hapjes. Verder legt u per week makkelijk het gewicht, de hoofdomtrek en de lengte vast. De vooruitgang van uw kindje ziet u in een groeicurve weergegeven en u leert de babykwaaltjes te herkennen.

Een erg leuke optie zijn de foto’s. U legt bijzondere momenten heel eenvoudig vast in het digitale fotoalbum van de app. U ziet de foto’s in een overzichtelijke tijdslijn en naast foto’s kunt u ook video’s uploaden. Daar zijn dan weer persoonlijke berichtjes aan toe te voegen, zodat u later nog weet wat er op dat moment gebeurde. Uiteindelijk ziet u zo echt de ontwikkeling van uw kind. De foto’s en video’s zijn weer heel makkelijk te delen met vrienden en familie. U kunt deze namelijk uitnodigen voor de app. Als laatste is de Nutriplayer erg leuk. Die bevat een brede collectie aan vrolijke kinderliedjes.

Nutricia voor jou app heeft de volgende kenmerken:

 • advies over zwangerschap en baby’s.
 • gratis beschikbaar voor iOS en Android,
 • maak een volledig eigen profiel,
 • advies van deskundigen,
 • biedt handige to-do lijstjes,
 • antwoord op alle vragen over de ontwikkeling van uw kind,
 • heeft een leuk digitaal fotoalbum,
 • heeft een Nutriplayer, vol vrolijke kinderliedjes.

 

Nutricia voor jou app screenshots


Website van de makers van Nutricia voor jou app

website van Nutricia voor jou app naar Nutricia voor jou app download voor Android naar Nutricia voor jou app download voor iOS

babyname app logo

Babyname app

gratis Android app
gratis iOS app

Een van de moeilijkste zaken die u moet regelen wanneer u zwanger bent is het verzinnen van een naam voor uw baby. Vaak denken beide partners daar anders over en u wilt graag een leuke naam voor uw kindje. Jaarlijks verschijnen er lijsten met de meest populaire namen van het moment, maar u kunt het ook eens anders doen en een naam gaan zoeken met deze Babyname app. Deze app werkt volgens het principe waar datingapp Tinder ook mee werkt. Als u een naam leuk vindt, veegt u naar rechts en wanneer u een naam niet leuk vindt, veegt u naar links. Maar uiteindelijk moet u het er beiden natuurlijk over eens zijn. De app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android.

De Babyname app is een makkelijke en leuke oplossing om een naam voor uw baby te verzinnen. Het is niet alleen leuk om dit samen te doen, maar ook erg handig als u beiden erg druk bent en een steuntje in de rug nodig heeft. Het werkt heel simpel en zowel u als uw partner moet de app op de smartphone geïnstalleerd hebben. Wanneer u de app als eerste opstart, kunt u uw partner uitnodigen via Whatsapp, e-mail en zelfs social media. Wanneer deze uw uitnodiging accepteert, worden uw profielen met elkaar in verbinding gebracht en kunt u aan de slag.

Van alle namen die voorbij komen, ziet u gelijk waar deze vandaan komt en wat de betekenis van de naam is. Dat kan helpen met uw beslissing. De Babyname app heeft een database van meer dan 30.000 namen. U veegt dan allebei door alle babynamen. Als uw partner dezelfde naam leuk vindt en dus naar rechts veegt, dan heeft u een match. U krijgt daar dan beiden een notificatie van en die naam wordt dan toegevoegd aan uw favorieten. Uiteindelijk heeft u een aantal namen op die lijst staan en daaruit moet u dan toch echt een keuze gaan maken. U kunt dan de koppen bij elkaar steken en bekijken welke naam u beiden het mooiste vindt.

De Babyname app is de Tinder voor babynamen en werkt daarom heel intuïtief en democratisch, want als een van beide aanstaande ouders een naam niet leuk vindt, dan komt deze niet meer terug en ook niet in het lijst met favorieten te staan. Het is een app die u de nodige inspiratie geeft om een naam te verzinnen. Met een aanbod van meer dan 30.000 namen moet er zeker een naam bij zitten die u allebei helemaal te gek vindt en waar uw kind het de rest van zijn of haar leven mee moet doen.

Babyname app heeft de volgende kenmerken:

 • samen een babynaam zoeken en kiezen,
 • gratis beschikbaar voor iOS en Android,
 • inloggen met uw partner,
 • beide profielen worden in verbinding gebracht,
 • keuze uit meer dan 30.000 namen,
 • veeg naar rechts bij een leuke naam en naar links bij een niet leuke naam,
 • namen die u beiden leuk vindt komen bij de favorieten,
 • per naam uitleg van herkomst en betekenis.

Babyname app screenshots


Website van de makers van Babyname app

website van Babyname app naar Babyname app download voor Android naar Babyname app download voor iOS

Zwanger & Baby app

gratis Android app
gratis iOS app

Speciaal voor vaders en moeders die wat extra ondersteuning nodig hebben heeft het online platform Ouders van Nu de Zwanger & Baby app ontwikkeld.

Deze gratis app biedt hulp bij alle praktische zaken die rond de zwangerschap, bevalling en het opgroeien van de baby tot de eerste verjaardag komen kijken. Van het kiezen van de leukste naam tot informatie uitwisselen met andere moeders via het geïntegreerde forum. Met deze app staat u er dus niet meer alleen voor!

Zwanger & Baby app heeft de volgende kenmerken:

 • gratis zwangerschap en baby app,
 • aangeboden voor Ouders van Nu,
 • ingebouwd forum om te praten met andere (aanstaande) moeders,
 • kies een leuke naam uit de namenlijst,
 • artikelen en nieuws rondom zwangerschap en baby’s lezen,
 • ontvang elke dag een handige tip,
 • gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Zwanger & Baby app screenshots


Website van de makers van Zwanger & Baby app

website van Zwanger & Baby app naar Zwanger & Baby app download voor Android naar Zwanger & Baby app download voor iOS

Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden.

Dank aan: Gratis Software

Dokteronline

Dokteronline slechts een informatieve en faciliterende rol heeft, is de website recentelijk grondig herzien. Ook zullen er in de toekomst nog aanpassingen plaats vinden om de website verder te optimaliseren.

Wat is Dokteronline ?

dokteronline

U heeft last van bepaalde klachten. U heeft een druk tijdschema en bent niet in de gelegenheid om naar uw huisarts of apotheek te gaan. Of u praat liever niet met uw huisarts over de symptomen. Herkenbaar?

Dokteronline.com biedt uitkomst. Dokteronline.com kan u in contact brengen met geregistreerde EU-artsen en apotheken waar Dokteronline.com toegang tot heeft en biedt de mogelijkheid een arts consult aan te vragen. Hierbij is het aangeven van een voorkeursbehandeling mogelijk.

Dokteronline is een informatieve website en daarnaast een onlineservice voor consumenten. Wij bieden zelf geen producten aan, maar zorgen ervoor dat u veilig, snel en discreet echte producten kunt krijgen van goede gecontroleerde onafhankelijke EU-apotheken. Indien gewenst, regelen wij ook consult met echte geregistreerde onafhankelijke EU-artsen. Dokteronline is dus een all inclusive, one-stop (eHealth) service en geen online dokter, online apotheek of internetapotheek. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze “Wie zijn wij” pagina.

Belangrijk!
Omdat in het verleden niet voor iedereen duidelijk was dat Dokteronline slechts een informatieve en faciliterende rol heeft, is de website recentelijk grondig herzien. Ook zullen er in de toekomst nog aanpassingen plaats vinden om de website verder te optimaliseren. Dokteronline biedt immers geen medicijnen of doktersdiensten aan, maar regelt op verzoek van website bezoekers een online artsconsult met onafhankelijke en geregistreerde EU-artsen. Dit eventueel in combinatie met een door een onafhankelijke, geregistreerde EU-apotheek te verkopen en leveren medicamenteuze voorkeursbehandeling.

Gezond ZWANGER zonder KWALEN met een goede Conditie

zwanger één van de gelukkigste periodes uit je leven,Hoe zou jij het vinden als jij tijdens jouw zwangerschap Jouw normale conditie niveau behoudt
Geen overbodige kilo’s aankomt De kans op zwangerschapskwalen vermindert Geen last hebt van extreme vermoeidheid Jouw lichaam optimaal voorbereidt op de bevalling

Zwanger een wereld van verschil in vergelijking met de eerste Zwangerschap…..

Achteraf gezien vind ik het heel erg jammer dat ik deze ervaringen nog niet had tijdens mijn eerste zwangerschap. Gelukkig heeft mijn tweede keer zo ontzettend veel goed gemaakt en zou ik zeker niet opzien tegen een eventuele derde keer… Maar daar mag ik het thuis nog niet over hebben (Judith).

Zwanger zijn is écht een unieke periode in je leven. Hier wil je op een gelukkige manier op kunnen terugkijken. Een zwangerschap is de start van het grootste geluk in je leven, dan is het eeuwig zonde als je tijdens deze periode juist niet happy was. zwanger vitaal gezond

Zwanger

Vitamine Everybody happy

Extra vitamines?
Iedereen is uniek en heeft een eigen vitamine- behoefte. Gezonde voeding is altijd de basis, maar daarnaast kan het nodig of zinvol zijn om iets extra’s te nemen. We zetten de verschillende momenten waarop extra vitamines en mineralen een rol kunnen spelen voor je op een rij.

Vitamine Everybody happy
Je wilt er goed uit zien: glanzend, gezond haar en een mooie huid. Vanzelf gaat dat niet.

 vitamine

Vitamine Store en Voedingsupplementen
Vitamines zijn chemische verbindingen die onmisbaar zijn voor het lichaam. Ze spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Ook zijn ze belangrijk voor een goede gezondheid. Vitamines komen van nature voor in onze voeding. Het lichaam maakt ze niet of onvoldoende zelf.

Vitamine laat je stralen !

Gevarieerde voeding vormt de basis: gezond van binnen, mooi van buiten. Kun jij extra beauty vitamine gebruiken?

Haar, huid en nagels

GLANZEND, GEZOND HAAR EN EEN MOOIE HUID? VANZELF GAAT DAT NIET. GEVARIEERDE VOEDING VORMT DE BASIS: GEZOND VAN BINNEN, MOOI VAN BUITEN. VITAMINES EN MINERALEN DOEN DE REST EN ZORGEN VOOR GROEI, KRACHT EN GLANS.


multi vitaminen,man,vrouw,senioren,zwanger,kind,vitaminen,mineralen,
probiotica en vezels,adaptogenen en Q10,afrodisiaca,vitamines en zink,
vrouw,vetzuren en kruiden,intieme verzorging,vitamine C, zure bessen,
kind,vetzuren,vitamines en mineralen,omega vetzuren,kruiden,
nacht,bewegen, lucht,hoofd,rust,weerstand,seksualiteit,antioxidanten
hart en bloedvaten,cholesterol,bloeddruk,botten,homeopathie
water

vitamine

Snelle en professionele service via email, telefoon en chat.
Binnen 24 uur verzonden.
Slechts € 3,95 verzendkosten,gratis boven € 20,00
Spaar punten voor hoge kortingen en leuke aanbiedingen
Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd lid vanThuiswinkel Waarborg

vitamine

FitChef Turbo boek is gelanceerd…! Het vervolg op het grote succes van FitChef (deel 1).

FitChef Turbo NIEUW het vervolg van het succesvolle FitChef boek1

FitChef Turbo boek gelanceerd


fitchef turbo

 

FitChef Turbo (deel 2)

Snelle Eiwitrijke Recepten binnen 15 minuten!

Hét kookboek voor actieve mensen met een volle agenda.

 • Eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag (met voedin​​​​gswaarde)

 •  Geschikt voor een lager vetpercentage met meer spiermassa
 •  5 stappenplan voor een persoonlijk weekmenu op maat
 •  Voorbeeld weekmenu’s, meal prep tips, bewaartips
 • Stevige hardcover, 248 pagina’s

Al veel enthousiaste mensen gingen je voor…!

De 5 pijlers van FitChef

1. Balans
De recepten zijn met uiterste zorg samengesteld en bevatten alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding. Dat helpt je om fit te worden én te blijven.

2. Eenvoud
De recepten zijn in een handomdraai te maken zonder ellenlange ingrediëntenlijsten. Zonder gedoe, maar praktisch, efficiënt én snel. 

3. Smakelijk
Gezond eten hoeft niet ten koste gaan van de smaak. De recepten zijn niet alleen enorm smakelijk, maar ook erg gevarieerd. Zo gaat je ‘dieet’ niet snel vervelen.

4. Eiwitrijk
Alle recepten in dit boek bevatten relatief veel eiwitten. Dat betekent dat het gunstig is voor sporters, mensen die willen afvallen of meer spiermassa willen opbouwen

5. Betaalbaar
De recepten bevatten geen peperdure exotische ingrediënten, maar alledaagse voedingsmiddelen die gewoon te koop zijn bij de supermarkt om de hoek. 

fitchef turbo

CBD olie pasta kopen met Webwinkelkeur 

CBD olie pasta kopen of bestellen Webwinkelkeur ? gratis verzending • discrete verpakking • veilig betalen • kortings programma

CBD olie pasta kopen met Webwinkelkeur bij het CBD Plein

CBD olie pasta kopen en ONTDEK  DE KRACHT !

De krachtige eigenschappen van CBD bestrijden niet alleen een groot aantal fysieke en psychische aandoeningen, maar helpen deze ook te voorkomen. Wereldwijd ervaren steeds meer mensen de heilzame werking van dit eeuwenoude en veelzijdige natuurproduct.

Wat is CBD olie pasta ?

CBD pasta

CBD staat voor Cannabidiol, één van meer dan 100 geïdentificeerde werkzame stoffen (oa. cannabinoïden, terpenen en flavoïden) die voorkomen in de hennep- of cannabisplant.
CBD wordt gewonnen uit industriële vezelhennep. Deze soort staat bekend om z’n hoge CBD en lage THC gehalte. THC is een stof waarvan je high wordt. De CBD olie, capsules en overige producten die wij verkopen bevatten niet of nauwelijks THC. Je kunt er niet high van worden en het is niet verslavend.

CBD pasta diverse CBD merken bieden CBD olie pasta in spuitvorm aan. U kunt deze pasta zowel oraal als ook lokaalgebruiken als smeerbare balsem. Het grote voordeel van pasta is dat u grote hoeveelheden van de werkzame CBD kunt consumeren. Hoge doseringen CBD pasta zijn gewenst wanneer u ernstige klachten heeft. Bij preventief gebruik, milde, of gemiddelde lichamelijke klachten raden we u echter de beter doseerbare CBD olie aan.

CBD olie pasta CBD oil

Van CBD is inmiddels bekend dat het een gunstig effect kan hebben op onder meer chronische pijnen, misselijkheid, kanker, ontstekingen en reuma. Er zijn geen bijwerkingen van CBD olie pasta bekend en er is geen risico van overdosis. Het is daarom 100% veilig.

Lees meer over CBD , welke producten het beste passen bij welke aandoening en of je CBD ook kunt gebruiken in combinatie met medicijnen.

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over CBD. Wat het is, wat de verschillen zijn en hoe je het moet gebruiken.

CBD staat voor Cannabidiol, één van de meer dan 80 geïdentificeerde cannabinoïden die voorkomen in de hennepplant. CBD wordt steeds meer geroemd en onderzocht vanwege de positieve werking op onze gezondheid. Naast CBD zijn CBDa, CBC en CBG ook belangrijke bestanddelen, die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben.

Een andere bekende cannabinoïde is tetrahydrocannabinol (THC). Deze stof komt voor in wiet en staat bekend om zijn psycho-actieve werking, waardoor men euforische gevoelens (“high”) ervaart. THC olie wordt ook wel wietolie genoemd. Dergelijke olie is illegaal en niet vrij verkrijgbaar. Producten mogen wettelijk niet meer dan 0,2% THC bevatten. Alle producten op onze site bevatten geen of nauwelijks THC. Je kunt er daarom niet high van worden en er bestaat ook geen risico van een overdosis.

CBD wordt gewonnen uit industriële vezelhennep. Dit gewas staat bekend om haar hoge CBD en lage THC gehalte. Vezelhennep is een één-jarige plant die als akkerbouwgewas wordt verwerkt tot vezel, voedingsproducten en diervoeders. Delen van deze veelzijdige plant worden geleverd aan onder meer de bouw, de automobiel-, papier-, textiel- en voedingsindustrie, maar ook aan de farmacie.

Belangrijk om te weten:

 • Van CBD wordt je niet high
 • Van CBD zijn geen bijwerkingen bekend
 • CBD is niet verslavend
 • Er is geen risico van overdosis
 • Onze CBD producten zijn 100% natuurlijk
 • CBD is 100% veilig

Is jullie CBD van goede kwaliteit?

CBD kopen

Kwaliteitsmaatregelen

Wij hebben al bij de start van onze webshop besloten om uitsluitend producten van gerenommeerde producenten te selecteren.
Vooraf hebben we onderzocht of de producten door een onafhankelijk laboratorium worden getest en of de testresultaten ook worden gepubliceerd. Daarnaast hebben we, voor zover mogelijk, beoordeeld of een producent transparant is over het productieproces en over een goede reputatie beschikt.

Door deze maatregelen hebben we een compact, maar kwalitatief assortiment kunnen samenstellen.

 

Werkzame stoffen

De werkzame stoffen bevinden zich in kleine harskliertjes op de bladeren en bloemen van de plant. Deze worden in het laboratorium gescheiden van het plantmateriaal. Het overblijvende extract is een 100% natuurlijke pasta met een hoog CBD gehalte. Deze pasta wordt vervolgens aangelengd met olijf-, hennepzaad- of walnoot-olie, zodat het eindproduct weer vloeibaar wordt en met bijvoorbeeld een pipet kan worden toegediend. Behalve CBD, CBDa, CBC, CBG, CBN en CBV, zijn ook terpenen, flavonoïden en fenolen aanwezig.

Hoewel steeds meer mensen baat hebben van CBD, geldt dit niet per definitie voor iedereen. CBD is geen medicijn, maar een natuurproduct. Hierdoor kunnen de effecten per persoon verschillen.

Soorten CBD

CBD is in verschillende sterktes verkrijgbaar, variërend van 1% tot 10%. De meest verkochte sterkte is de 5%, omdat uit verschillende onderzoeken is gebleken dat dit de meest effectieve dosering is. Een lager percentage is weliswaar voordeliger, maar door de grotere verdunning neemt de werkzame stof ook evenredig af. Deze zijn hierdoor wel bijzonder geschikt voor kinderen en huisdieren. Een hoger percentage kun je gebruiken als je een lagere dosering wilt gebruiken (bv 1 in plaats van 2 druppels per keer) of als je vindt dat het je klachten beter vermindert. Je kunt dan ook een pasta proberen, dat zelfs 20% bevat. Let wel, des te hoger het % des te hoger de prijs!

CBD KOPEN MET WEBWINKELKEUR CBD PLEIN

CBD producten kunnen we globaal in 3 groepen verdelen:

 • universele CBD; deze bevat alle oorspronkelijke stoffen van de hennepplant en het is daarmee zeer breed inzetbaar
 • pure CBD; hierbij zijn alle overige oorspronkelijke stoffen verwijderd, zodat alleen CBD resteert. Dit is met name geschikt in situaties waar de werking van overige cannabinoïden minder van belang is, zoals bv bij mentale aandoeningen
 • CBD + CBDa; deze variant bevat een verhoogde hoeveelheid CBDa, dat bekend staat om de extra onstekingsremmende werking. Deze variant is met name geschikt voor de bestrijding van ontstekingen en (chronische) pijnen

De smaak

CBD producten hebben van nature een bittere smaak, die voornamelijk wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van chlorofyl. Dit staat bekend als het bladgroen van de plant. Chlorofyl heeft echter ook gezonde eigenschappen. Zo is het in staat het lichaam te reinigen en bevordert het de gezondheid van de spijsvertering, de bloedsomloop en het ontgiftingsproces. Daarnaast verhoogt chlorofyl het aantal rode bloedcellen en het zuurstofgebruik door het lichaam.

Pure CBD heeft een mildere smaak, omdat behalve CBD alle andere stoffen zijn verwijderd tijdens het extractieproces. Capsules zijn een goed alternatief als de smaak moeilijk wordt verdragen.

CBD kopen met Webwinkelkeur CBD Plein

Multivitamine en Mineralen die jij zoekt

multivitamine van Vitaminecompleet is de meest complete multivitamine met 38 organische vitamine en mineraalvarianten in optimale doseringen plus 15 exclusieve voedingskrachtpatsers standaard extra.

Multivitamine

Aantoonbaar de meest hoogwaardige multivitamine op de markt. De multivitamine van Vitaminecompleet is de meest complete multivitamine met 38 organische vitamine en mineraalvarianten in optimale doseringen plus 15 exclusieve voedingskrachtpatsers standaard extra.

 • Meest natuurlijke multivitamine
 • 53 ingrediënten
 • € 100 aan exclusieve extra’s

multi vitaminen

 • Klanten van Vitaminecompleet waarderen deze multivitamine met maar liefst een 9.1.

Daarom beveelt 95% van onze klanten deze meest natuurlijke en meest complete multivitamine met 53 ingrediënten aan bij vrienden en bekenden. Met € 39,50 voor een kwartaal supervriendelijk geprijsd, en dat is inclusief € 85 tot € 118 extraaan superfoods waar u niet voor betaalt:

Multivitamines zijn de meest verkochte supplementen. Het aanbod is echter overweldigend en de keuze voor het schap van de drogist verdraaid moeilijk. Vitaminecompleet maakt het duidelijk en daarom het kiezen makkelijk. Vergelijk multivitamines op kwaliteit en prijs en kies zelf de beste. U kunt natuurlijk voor de allergoedkoopste multivitamine kiezen, maar u wilt voor dat kleine beetje extra al die geconcentreerde superfood extracten ter waarde van meer dan € 100,- toch niet mislopen? Multivitamine van Vitaminecompleet mag meer dan 120 EU goedgekeurde gezondheidsclaimsvoeren! Deze claims zijn door de EFSA als wetenschappelijk bewezen geaccrediteerd voor de Multivitamine van Vitaminecompleet.

 

Zeven onderscheidende kwaliteiten van deze multivitamine

Topkwaliteit ingrediënten: meest natuurlijke multivitamine

Vitaminecompleet neemt in haar multivitamine enkel de meest natuurlijke varianten met de beste biologische beschikbaarheid op. Geen minder actief vitamine D2 maar D3, geen anorganisch seleniumsulfide maar organisch seleniummethionine en geen cyano-cobalamine maar de meest werkzame methylcobalamine én adenosylcobalamine vitamine B12 variant etc, meer weten?

Optimale dosering, veilig voor langdurig gebruik

Met de multivitamine van Vitaminecompleet ontvangt u de formule met de meeste vitamine-, mineraal- en spoorelement-varianten (38) in doseringen die er toe doen voor uw gezondheid. Ruim binnen de veilige marges voor langdurig dagelijks gebruik zoals vastgesteld door de officiële Europese EFSA, maar ruimhartiger gedoseerd waar zinvol, met name bij die grondstoffen die in ons lichaam bij veel processen een belangrijke rol spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vitamine zoals B6, die bij liefst 300+ enzymprocessen een onmisbare rol speelt, u kunt zich voorstellen dat het name bij dergelijke ingrediënten (ook magnesium, zink, vitamine C) zinvol is dat al deze processen dagelijks kunnen profiteren van een adequate voorziening. Met de hoogste prioriteit voor goede opname.

Uitstekende opname

Ook de beste grondstoffen dienen uiteraard opgenomen te worden, naast veiligheid is de opnamekwaliteit van een grondstof bij Vitaminecompleet dan ook de eerste prioriteit. We doen erg ons best om uw Multivitaminetablet zo te maken dat deze ook daadwerkelijk binnen een half uur uiteenvalt, net zoveel tijd als voeding in de maag verblijft. Om goed opgenomen te worden, hebben sommige voedingsstoffen namelijk een zuur (maag)milieu nodig. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de complexe opname van vitamine B12 of magnesium, waar het maagzuur een centrale rol bij speelt. Daarom is het van belang dat een tablet snel na inname uiteenvalt om de opname over het gehele maagdarmtraject mogelijk te maken. lees meer

Rijke waaier aan kleurrijke superfood anti-oxidanten

Bovendien is deze multivitamine met geconcentreerde plantaardige superfood-extracten aangevuld met een mix aan natuurlijk flavonoïden en anti-oxidanten in doseringen zoals u die in dagelijkse gevarieerde voeding zou kunnen aantreffen. Hier bovenop drie hoogwaardige super-ingrediënten: het natuurlijke vriendelijkheids-molecuul DMAE zoals dat bijvoorbeeld in sardientjes wordt aangetroffen, het exclusieve acetyl-carnitine en het biologisch meest natuurlijk en actieve “R+”-alfaliponzuur die beide een rol spelen in de energiehuishouding en anti-oxidant bescherming van uw brein. Deze drie ingrediënten samen zijn samen al ruim € 15 waard.

Exclusieve hoogwaardige extra’s toegevoegd, € 100,-

Zo beschikt u met een verpakking multivitamine voor een heel kwartaal dagelijks over meer dan 50 ingrediënten die u anders uitsluitend als losse ingredienten met bijbehorende potjes kunt aanschaffen en daarmee een waarde van meer dan € 100,- vertegenwoordigen. En dankzij onze enkel-internet formule levert Vitaminecompleet dit u voor een prijs die heel vriendelijk is.

Geen overbodige ingrediënten

Vitaminecompleet voegt geen stoffen toe in zeer lage hoeveelheden (uitgezonderd ijzer) en we concentreren ons om u met name datgene aan te bieden wat de Nederlander via de voeding nog niet zo eenvoudig voldoende binnen blijkt te krijgen. Maar calcium is bijvoorbeeld bewust achterwege gelaten uit de Multivitamine omdat u met een beetje magere zuivel en een plakje magere kaas al een heel eind komt, met name ook vanwege de ‘hulptroepen’ vitamine C, D3, K2, mangaan en magnesium in de Multivitamine die calcium helpen in de bothuishouding. Vergelijkbaar krijgt u met een paar koppen koffie en regelmatig wat tomaten(puree), aardappel of sinaasappel eenvoudig uw kalium binnen. lees meer

Beste prijs/kwaliteit multivitamine uit vergelijking

Vanzelfsprekend kan deze multivitamine niet de goedkoopste van Nederland zijn, maar voor de prijs van een Volkswagen krijgt u wel de Rolls-Royce onder de Multivitamines. Uit rechtstreekse vergelijking met afstand de beste in kwaliteit én prijskwaliteit. In plaats van 25 losse potjes, heeft u maximaal deze drie slanke verpakkingen op uw aanrecht staan (met magnesium en omega-3) die weinig ruimte innemen. O ja, en ook nog eens gratis en comfortabel door uw brievenbus thuisbezorgd.


Groene smoothies kunnen ook jouw leven drastisch verbeteren!

GROENE SMOOTHIES ZIJN DRANKJES DIE VOOR HET GROOTSTE DEEL BESTAAN UIT BLADGROENTEN. Groene smoothies zijn eigenlijk voor iedereen geschikt die zin heeft om meer energie te hebben, kilo’s wil afvallen, maar vooral gezonder door het leven wil gaan.

Groene smoothies hebben een fantastische werking op het lichaam.

De ideale mix van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten maken het lichaam sterker en vitaler en geven je een betere weerstand.

Alles begint met zelfvertrouwen.

Zelf had ik het absoluut niet, maar ik heb geleerd dat zelfvertrouwen de basis is.

Tegenwoordig ga ik zonder problemen naar feestjes en bijeenkomsten. Ik wil gezien worden, ik wil aanwezig zijn!

Ja, het is waar, we maken allemaal fouten.

Jij, ik, familie, bekenden, iedereen maakt fouten. Maar het hoeft niet zo te zijn dat we allemaal dezelfde fouten moeten begaan.

Ik heb veel te lang het verkeerde gedaan voor een gezond lichaam en ik ga je nu behoeden voor de fouten die ik gemaakt heb!

Ben jij het zat om halverwege de dag met een flink gebrek aan energie te zitten?

Wil jij ook weer lekker doen waar je zin in hebt?

Ik kan me niet voorstellen dat je nee hebt geantwoord op de laatste vraag.

Als ik je vertel dat je met de boodschap die je nu aan het lezen bent, niet alleen meer energie krijgt, maar ook nog eens een gezonder en strakker lichaam, wat denk jij dan?

Ik zal het je allemaal uitleggen:

Je vraagt je vast af, wie ben jij?

Ik ben Marijke Helswieg.

Mijn jeugd bestond uit veel snoepen en snacken.

Ik kon niet van de lekkere dingen afblijven en al snel kreeg ik een buikje.

Dit wilde ik natuurlijk liever niet en ik werd er ook mee gepest.

Wat ik ook probeerde, het lukte me niet om af te vallen en om de lekkere dingen te laten staan.

Pas enkele jaren geleden is het me gelukt om een methode te vinden die mij echt heeft geholpen:

De afslankoplossing + groene smoothies.

Deze heerlijk gezonde drankjes gaven mij de energie waar ik naar op zoek was.

Ik vond het opeens weer leuk om lekker te bewegen en het werd elke dag makkelijker om de ongezonde voeding te laten staan.

Groene Smoothies

groene smoothies

Groene smoothies zijn drankjes die voor het grootste deel bestaan uit bladgroenten.

Deze geven namelijk een groene kleur af.

Smoothies zijn samengestelde drankjes van groenten, soms fruit en water.
Je mixt alle ingrediënten in de blender en er ontstaat een heerlijk gladde smoothie.

Groene smoothies zitten vol me vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die het lichaam helpen sterker te worden.

Ik zal je zo nog veel meer vertellen over groene smoothies, maar eerst even wat anders.

Weet je nog dat ik je in het begin vroeg of je zin hebt om weer te gaan doen wat je leuk vindt?

Met het drinken van groene smoothies is het mij gelukt. Ik had veel meer energie en tijd om lekker met mijn familie en kinderen bezig te zijn.

Ik had het punt bereikt waarop er echt iets moest gaan gebeuren en ik wist dat ik het kon!

Van jongs af aan heb ik op school meegekregen dat je iets het beste leert als je het zelf doet.

Daarom wilde ik geen gebruik maken van professionele coaching.

Ik wilde zelf ontdekken wat groene smoothies inhielden en wat ze voor mij zouden kunnen doen.

Het resultaat was verbluffend en nu wil ik jou ook laten meegenieten van deze ingrijpende verandering in mijn leven.

Groene smoothies, zoveel voordelen voor jou en je lichaam:

 • Vet Verliezen!

– Voor veel mensen de nummer 1 reden om een dieet te beginnen. Met groene smoothies ga je structureel vet verliezen op een verantwoorde manier, zonder terugslag.

 • Minder hongerig.

– Groene smoothies barsten van de gezonde voedingsstoffen. Je lichaam zal daarom minder vragen om eten en dit behoedt jou voor enorme ‘vreetbuien’.

 • Meer energie, meer kracht.

– De groene smoothies hebben een positief effect op het energiegehalte van jouw lichaam. Je kunt langer fysieke inspanningen volhouden en hebt er ook meer plezier in.

 • Betere weerstand.

– De anti-oxidanten die volop aanwezig zijn in groene smoothies helpen het lichaam om de weerstand te verbeteren. Je zult daardoor minder vatbaar zijn voor ziektes en andere virussen.

 • Gezondere en stralende huid.

– De vitaminen en mineralen uit groene smoothies hebben een verjongend effect op jouw huid. Je hoeft alleen maar groene smoothies te drinken en je gaat er jonger uit zien!

 • Betere spijsvertering.

– Groene smoothies zorgen voor een betere spijsvertering en een beter gecontroleerde stoelgang.

 • Genoeg groente en fruit.

– Het Voedingscentrum adviseert iedereen 200 gram groente en fruit per dag te eten. Normaal gesproken lijkt dit een hele opgave, maar met het drinken van groene smoothies haal je dit makkelijk.

 • Betere voedselbalans.

– Met het drinken van groene smoothies zul je minder behoefte hebben aan ongezonde snacks die vol zitten met koolhydraten. Je voedingspatroon zal daardoor beter in balans zijn.

 • Opgewekter door het leven.

– Groene smoothies hebben een positief effect op jouw hormoonstelsel. Omdat de juiste hormonen meer aangemaakt zullen worden, ga je opgewekter door het leven. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je naasten!

 • Betere nachtrust.

– Slapen is belangrijk om overdag voldoende energie te hebben. Groene smoothies zorgen voor voldoende nachtrust waardoor jij weer fit op je werk verschijnt elke dag.

Dus het is echt zo makkelijk?

Ja, het is echt ontzettend eenvoudig om net als ik ook te profiteren van al deze gezondheidsvoordelen.

Je hoeft er alleen maar groene smoothies voor te gaan drinken.

“Maar als het dan zo makkelijk is, waarom zit dan niet iedereen al aan de groene smoothies?”

Bovenstaande vraag krijg ik vaak gesteld.

Dat komt omdat we niet zo happig zijn op veranderingen.

Mensen zijn van nature kuddedieren en we doen graag wat we anderen zien doen.

Als we voortdurend bekende Nederlanders of vrienden een blikje energiedrank zien drinken om de energievoorraad aan te vullen, gaan we dit zelf ook doen.

Het nadeel van deze energiedrankjes is dat je er niet echt door verbeterd.

Voor korte tijd voel je je inderdaad fitter, maar wanneer het energiedrankje is uitgewerkt voel je je net zo futloos als daarvoor.

Met groene smoothies is dit anders.

Het idee is namelijk het aanpassen van je voedingspatroon om daarmee je lichaam in een gezondere modus te brengen.

Als dit gelukt is, heb je structureel meer energie en heb je dus de energiedrankjes niet meer nodig.

Zo heb je de hele dag door voldoende energie om weer af te spreken met oude bekenden, je beste vrienden of met wie dan ook.

Speciaal voor jou heb ik het E-boek: 125 Gezonde Groene Smoothies geschreven.

Het E-boek Gezonde Groene Smoothies staat vol met 125 heerlijke groene smoothie recepten.

Deze recepten bevatten een mooie balans tussen bladgroenten, eventueel andere groenten en stukjes fruit.

Elk recept is zo samengesteld dat je een mooie mix van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten binnen krijgt.

Wanneer je dagelijks één of twee groene smoothies drinkt, ter aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon, zul je merken dat je lichaam met sprongen vooruit gaat.

“Zijn groene smoothies ook voor mij geschikt?”

Wanneer jij ‘Ja’ kunt antwoorden op één van de onderstaande vragen, dan zijn groene smoothies ook voor jou geschikt:

 • Wil jij afvallen?
 • Wil jij meer energie krijgen?
 • Wil jij van het opgeblazen gevoel in je buik af?
 • Heb jij zin om gezonder te gaan leven?
 • Vind jij het belangrijk om te weten wat je eet?
 • Zijn gezondheid en fitheid belangrijke termen voor je?
 • Wil je wel gezonder leven, maar weet je niet hoe?
 • Wil je meer tijd kunnen doorbrengen met vrienden en familie en meer tijd overhouden voor leuke dingen?
 • Ben jij bereid om je voedingspatroon grondig om te gooien?

Groene smoothies zijn eigenlijk voor iedereen geschikt die zin heeft om meer energie te hebben, kilo’s wil afvallen, maar vooral gezonder door het leven wil gaan.

Groene smoothies hebben een fantastische werking op het lichaam.

De ideale mix van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten maken het lichaam sterker en vitaler en geven je een betere weerstand.

Speciaal voor jou zet ik de belangrijkste voordelen nog eens overzichtelijk op een rijtje.

Van deze voordelen profiteer jij met groene smoothies:

 • Jouw energievoorraad wordt een stuk groter
 • Je gaat een stuk opgewekter door het leven
 • Je gaat kilo’s afvallen en doet dat structureel
 • Je krijgt een betere nachtrust en dat is goed voor je humeur
 • Je hebt geen last meer van ‘vreetbuien’ omdat jouw voedingspatroon beter in balans is

Dit is wat anderen van de groene smoothies vinden:

Ik weet precies waar jij naar op zoek bent:

Een methode om kilo’s te verliezen, waarmee je tegelijkertijd je algehele gezondheid verbeterd.

Met die gedachte in het achterhoofd heb ik ook het e-boek ‘Gezonde Groene Smoothies’ geschreven.

Natuurlijk zijn groene smoothies ontzettend lekker, maar als ze geen gezondheidsvoordelen zouden bieden, zou je net zo goed andere methoden kunnen proberen.

Ik ben er van overtuigd dat de groene smoothies ook jou zullen helpen.

Met het e-boek ‘Gezonde Groene Smoothies’ ontvang je direct na aanschaf 125 heerlijke smoothierecepten (185 pagina’s!).

Zo kun je in ieder geval even vooruit en kun je elke dag een nieuwe gezonde groene smoothie ontdekken.

Groene Smoothies

Je kunt VANDAAG nog aan de slag!  

Meer over groene smoothies:

Groene smoothies biblio

Zelfvertrouwen ONLINE TRAINING Blijvend Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen, Mis je vertrouwen en geloof in jezelf? Ben je ook moe van die zelfkritiek en faalangst?

Zelfvertrouwen ONLINE TRAINING

Mis je zelfvertrouwen en geloof in jezelf?

Twijfel je of je wel de juiste keuzes maakt? Ben je regelmatig onzeker in je werk of privéleven? Maak je je druk wat anderen van je denken? Heb jij last van onzekerheid of verlegenheid?

Veel mensen zijn vergeten om vanuit hun eigen kracht te leven. Ze twijfelen aan zichzelf en missen het geloof in eigen kunnen. Ze zijn vaak te kritisch en hebben te hoge verwachtingen van zichzelf.

Ben je ook moe van die zelfkritiek en faalangst? Heb je het idee dat die onzekerheid je belemmert de dingen te doen die je graag wilt?

Wil je weer geloven in jezelf en niet meer twijfelen? Dat is logisch, want zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en succesvol leven.

zelfvertrouwen

 • Blijvend gevoel van zekerheid
  Versterk je zelfvertrouwen
  Geloof in eigen kunnen
Stoppen met zelfkritiek
Stap voor stap begeleiding
Meer respect voor jezelf
Tevreden zijn met wie je bent
Uitgaan van je eigen kracht
Stoppen met twijfelen

Praktische online cursus voor minder zorgen en stress Nooit meer Zorgen of Stress

Praktische online cursus voor minder zorgen en stress Nooit meer Zorgen of Stress

ONTSPANNEN weg met STRESS

Met de e-cursus “Nooit meer Zorgen of Stress”  leer je weer ontspannen en positief te leven. Ontdek meer vertrouwen, meer optimisme en meer plezier! Stop met piekeren – voorgoed !

stress zorgenBen jij regelmatig gespannen?

Pieker je veel over toekomst of verleden? Voel je je regelmatig onrustig of nerveus? Heb je vaak last van negatieve gedachten? Je bent niet de enige.

Veel mensen hebben moeite om positief en ontspannen te zijn. Ze voelen zich vaak opgejaagd en komen zelden tot rust. Heb jij ook genoeg van negatief denken, piekeren en mentale spanning, STRESS?

Wil je liever positief zijn en lekker in je vel zitten? Dat is logisch, want ontspanning en optimisme zijn de basis voor een gelukkig leven.

Hoe word je nu wèl ontspannen en positief?

Ontspannen en positieve mensen zijn niet lui of naïef. Ze zijn net zo intelligent als jij. Ze hebben alleen bewust gekozen hun spanning los te laten. Ze hebben gekozen voor een positieve kijk op hun leven.

Ze hebben ontdekt hoe ze dat met eenvoudige – maar zeer effectieve – technieken kunnen bereiken.

Deze technieken helpen je om piekeren om te zetten in positieve energie. Ze helpen je om stress te transformeren naar een blijvende ontspanningZo zet je angst en twijfel om naar vertrouwen en kracht. Lijkt dat je niet heerlijk? Het kan!

ontspannen stress zorgen

Over de e-cursus ‘Nooit Meer Zorgen of Stress’

Met deze online cursus stress verminderen ontdek je de beste manier om zorgen en stress los te laten. Het is praktisch, eenvoudig en effectief. Je hoeft alleen de lessen te lezen en de oefeningen te volgen.

Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben hun vreugde en ontspanning weer teruggevonden. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces.

Normaal doorloop je voor het loslaten van stress meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze online cursus voor een fractie van de prijs! In 9 weken krijg je tweemaal per week een e-mail die je informatie, tips en inzichten geeft.

Daarbij ontvang je vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen, zodat je direct het resultaat merkt. 

ontspannen stress zorgen

Ontspannen, vertrouwen en optimisme worden dan vanzelfsprekend en je kunt hier blijvend van genieten!

Meer over stress

stress biblio

 

Simpel slank

Nieuw: Het Simpel Slank Programma – afvallen was nog nooit zo makkelijk

Als je geïnteresseerd bent in het verliezen van 5, 12 of meer dan 17 kilo vet en je wilt jezelf niet uithongeren, geen chemische pillen slikken en niet terug-jojoën naar je startgewicht, dan is dit wellicht de belangrijkste boodschap die je ooit gaat horen.

Het Simpel Slank programma bestaat uit:

 • Het Simpel Slank e-boek
  Balanceer in 5 simpele stappen je hormonen en val 2 kilo af per week(in week 1 mogelijk zelfs meer). Door stap 4 toe te passen verbrand je direct onderhuids vet en orgaanvet in je buikstreek.
 • Het Simpel Slank e-kookboek
  Het boek bevat 3 uitgebreide weekmenu’s en meer dan 70 recepten (incl. gezonde snacks). Geschikt voor iedereen die 5, 12 of meer dan 20 kilo wilt afvallen. Eet 3 dagen volgens het kookboek en (vr)eetbuien behoren tot de verleden tijd.
 • Online Afslankhulp
  Als je Simpel Slank hebt besteld, staan wij klaar voor al je vragen! Zo ben je ervan verzekerd dat je het Simpel Slank programma foutloos volgt en val je gegarandeerd af.
 • Slank. Slank is de aanduiding voor iemand die of iets dat zodanige afmetingen heeft dat de proporties als esthetisch en aantrekkelijk worden ervaren. Over het algemeen wordt er “smal en goed geproportioneerd” mee bedoeld. Het begrip is subjectief.

  Slank – Wikipedia

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Slank

  De 5 Stappen van Simpel Slank

  STAP 1: HET KEERPUNT

  De grootste valkuil van afvallen is dat veel mensen zogezegd ‘dweilen met de kraan open’. Men pakt veelal het symptoom aan, in plaats van de oorzaak. De eerste stap in Simpel Slank is het dichtdraaien van de kraan.

  Je lichaam heeft een vetopslaghormoon (insuline), maar ook een vetverbrandingshormoon (glucagon). Het vetverbrandingshormoon heeft als taak om de “deurtjes” van vetcellen te openen, zodat het vet wordt bevrijd en kan worden verbrand.

  Stap 1 van Simpel Slank is het keerpunt: je lichaam maakt geen vet meer aan en schakelt over op het verbranden van vet.

  STAP 2: HET HONGERHORMOON “RESETTEN” OM PLEZIERIG AF TE VALLEN

  Wanneer je slank wilt worden en blijven, wil je niet elke dag tegen een hongergevoel vechten. Gelukkig hoeft dat ook niet.

  In stap 2 van het Simpel Slank e-boek “RESETTEN” we jouw hongerhormoon (ghreline). Dat doen we door anders te eten. Om het je gemakkelijk te maken, vind je in het Simpel Slank kookboek een boodschappenlijst, 3 weekmenu’s, snackrecepten en keukentips voor mensen met weinig tijd.

  Na deze stap kun je nog steeds een hongergevoel ervaren, maar alleen als je echt honger hebt. Je hebt alle controle, omdat je lichaam niet meer om suikers en vetten schreeuwt.

  Na stap 2 hoef je nooit meer te vechten tegen een onnodig hongergevoel. Als je honger hebt, eet je gewoon een heerlijke maaltijd of snack uit het maaltijdplan. Zo val je snel en plezierig af!

  STAP 3: VET VERBRANDEN OP “LASTIGE” PLAATSEN

  Heb jij een specifieke plaats waar je heel lastig afvalt? Zo ja, dan is deze stap voor jou bedoeld.

  Lichaamsvet is primair bedoeld om energie tijdelijk op te slaan, maar met alle schadelijke stoffen in onze voeding, omgeving en zelfs in bepaalde cosmetica heeft vet er een nieuwe taak bij gekregen: het opslaan van gifstoffen.

  Als lichaamsvet te veel gifstoffen bevat, laat het zich niet zomaar verbranden. Zo wordt vet hardnekkig en lastig om te verliezen. Gelukkig is dit volledig omkeerbaar.

  In stap 3 van Simpel Slank beperken we met een paar praktische stappen de meeste gifstoffen en herstellen we jouw natuurlijke balans.

  Deze stap is, in combinatie met de vorige twee stappen, alles wat je nodig hebt om hardnekkig vet los te weken en voorgoed te verbranden. Dit geldt voor het vet in alle delen van je lichaam.

  STAP 4: HET PLATTE BUIK PLAN

  Misschien is het je opgevallen dat buikvet snel ontstaat, maar lastig verdwijnt. Dat komt doordat het verbranden van buikvet niet alleen een kwestie is van gezonder eten.

  Er stroomt een bepaald hormoon (cortisol) door je lichaam, met als één van zijn taken om buikvet aan te maken.

  Val jij niet of zeer langzaam af rondom je buik? Dan heb jij wellicht het meeste aan deze stap van Simpel Slank.

  Door stap 4 van Simpel Slank krijg je stevige grip op dit hormoon, zodat je juist heel snel buikvet verbrandt. Het vet rondom je buikstreek wordt zichtbaar minder, waarmee je ook de kans op verschillende ziektes en aandoeningen verkleint (zoals een hoge bloeddruk, een hoog cholesterol, hart- en vaatziekten en kanker).

  Na deze stap verbrand je gedurende de hele dag hoog- en laagzittend dieper buikvet, zelfs tijdens het slapen!

  STAP 5: ELIMINEER (VR)EETBUIEN EN VERWACHT HET ONVERWACHTE

  Vreetbuien (of emotioneel eten) zijn een groot probleem bij bijna al mijn cliënten. Als je geen einde maakt aan vreetbuien zijn al je inspanningen om af te vallen voor niets geweest. Gelukkig is de oplossing binnen handbereik.

  Er stroomt een heel bijzonder hormoon door je lichaam dat serotonine heet. Serotonine is het gelukshormoon. Het maakt je gelukkig en geeft je energie. En het mooiste is: in de aanwezigheid van serotonine behoren vreetbuien tot de verleden tijd.

  Maar dit is nog niet alles! Deze stap is niet voor niets mijn favoriete stap, want dit is waar het bijzonder interessant wordt…

  Wist je dat zelfvertrouwen, motivatie, overtuiging en wilskracht niet compleet tussen je oren zitten? In stap 5 van Simpel Slank boosten we jouw serotonineniveau, maken we een einde aan vreetbuien en krijg je daar wilskracht voor terug! En wilskracht kun je heel goed gebruiken als je wilt afvallen.

  Stap 5 bestaat onder andere uit het eten van bepaalde voeding die je lichaam nodig heeft om meer serotonine aan te maken.

  Als je op zoek bent naar de leukste manier om af te vallen, lees stap 5 dan zeer aandachtig door.

   
   

CBD olie pasta Mediwiet

ONTDEK DE KRACHT VAN CBD
De krachtige eigenschappen van CBD bestrijden niet alleen een groot aantal fysieke en psychische aandoeningen, maar helpen deze ook te voorkomen. Wereldwijd ervaren steeds meer mensen de heilzame werking van dit eeuwenoude en veelzijdige natuurproduct.

CBD olie pasta Mediwiet

CBD Mediwiet.nlmedical_cannabis

 

CBD is een van de meest boeiende en veelzijdige cannabinoïden. De stof wordt in toenemende mate geprezen vanwege positieve effecten op gezondheid en welzijn.

Wij hebben  de tijd genomen en onze ervaring gebruikt om een zuivere en perfecte lijn met CBD-producten te ontwikkelen. Het resultaat past bij onze hoge eisen, en bij de jouwe. Wacht niet langer, en ontdek CBD olie vandaag nog!

CBD Olie

cbd olie

CBD olie Mediwiet Cannebidoil

Een flesje met 10ml Sensi Seeds CBD olie bevat 300mg CBD (cannabidiol). Dit extract is gemaakt van hennepplanten die binnen de Europese Unie zijn gekweekt, zonder gebruik van pesticiden en onkruidverdelgers, zodat het product veilig is en van de hoogste kwaliteit.

Sensi Seeds CBD olie bevat verschillende phytocannabinoiden, waarvanCBDCBC (cannabichromene), CBG (cannabigerol) en CBN (cannabibol) de bekendste zijn. De CBD olie bevat tevens terpenen, waar onder myrceen, limoneen, alfa & bèta-pineen, linalool, B-caryophyllene, caryophyllene oxyde, humuleen en Nerolidol og Phytol.

Andere natuurlijke moleculen die in Sensi Seeds CBD olie zitten: alkanen, stikstofdelen, aminozuren, suikers, aldehyde, ketoen, flavonoïden, Glycosiden, vitaminen, pigmenten, water en hennepzaadolie.

ONTDEK DE KRACHT VAN CBD

De krachtige eigenschappen van CBD bestrijden niet alleen een groot aantal fysieke en psychische aandoeningen, maar helpen deze ook te voorkomen. Wereldwijd ervaren steeds meer mensen de heilzame werking van dit eeuwenoude en veelzijdige natuurproduct.

Slank en de overgang 40+

 

Overgang en slank 40+

Slank en de overgang 40+ de groeiende vraag naar gewicht verliezen bij 40+ vrouwen. Dit e-boek is speciaal voor vrouwen in de overgang ofwel menopauze. Ongeveer 80% van alle vrouwen tussen de 40 – 60 jaar krijgt overgangsklachten.

 

Dat zijn er in Nederland bijna 1 miljoen. Het programma bestaat uit een e-boek met 50 recepten, daarnaast ontvangen klanten de volgende bonussen: 40 recepten voor groene smoothies en juices, video met een kledingexpert, maaltijdplanner, boodschappenlijstjes en tot slot levenslange updates. Ideaal product om te promoten naast andere gezondheidsproducten. 

FitChef Praktische Gezondheidstips Recepten

FitChef (hardcover) bevat 246 pagina’s met praktische gezondheidstips en 105 eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag!

€37,95
Gratis Verzending!

Je ontvangt het boek na bestelling de volgende dag in je brievenbus!

 • Achtergrondinformatie over gezonde voeding
 • Calorie inname (+ eiwitten, koolhydraten, vetten) berekenen
 • Handige boodschappenlijst
 • Ontbijt
 • Lunch
 • Tussendoortjes
 • Voorgerechten
 • Hoofdgerechten
 • Nagerechten
 • En nog veel meer…

* De recepten zitten boordevol eiwitten.
* Bij de meeste recepten heb je de vrijheid of je ze met of zonder bron vankoolhydraten eet. 

Afslank recepten bijbel

Afvallen Kan Ook Leuk Zijn!
Verbrand Snel Overtollig Buikvet, gezondheidsbijbel afslank recepten Review: consumentenbond

Afslank recepten bijbel

afslank recepten bijbel

Afvallen Kan Ook Leuk Zijn!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet

Zonder Honger Te Lijden Of Te Jojoën

Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Review Consumentenbond :

Wat vinden mensen van de afslank receptenbijbel ?

Inmiddels zijn er al meer dan 2.650 tevreden klanten zijn. Tevreden klanten geven aan dat ze kilo’s buikvet zijn afgevallen en dat de gerechten erg lekker en makkelijk te bereiden zijn. Ook worden de recepten positief beoordeeld op variatie en smaak.

 De consumentenbond.

Op de site van de consumentenbond staan enkele ervaringen over het e-book vet verbranden geheimen en krijgt de auteur enige kritiek die hij prima weet te weerleggen. Hiermee wordt duidelijk dat Oscar zeker deskundig is op het gebied van afvallen en voeding.

De afslankreceptenbijbel is erg goedkoop en mensen vinden dit een voordeel. De vele extra’s die je krijgt bij aanschaf maken het interessant om het boek aan te schaffen.

Een gemiddeld receptenboek is duurder dan de afslank receptenbijbel waarin 100 recepten tot in detail zijn uitgewerkt.

Meer afslank boeken

receptenbijbel afslanken biblio

Mentaal dieetplan afslanken 5 – 17 kg

 Dieetplan

dieetplan

Hoe Zou Je Jezelf Voelen Indien Je Binnen 14 Dagen Vanaf Vandaag 5kg Tot 17kg Afgeslankt Bent…
…Zonder JoJO-Effect?!

Ontvang compleet GRATIS Het Afslank Ebook ” 7 Simpele Stappen Om Vet Te Verbranden! ” + GRATIS 50 Heerlijke DieetRecepten. Ontdek De NR.#1 Reden WAAROM Het De Meesten Niet Lukt Om Blijvend Af Te Slanken En HOE Jij Dit Kan Vermijden. (op blz.7)