Home » Happi max onze business en kontakt

Happi max onze business en kontakt

 

Onze business

Mooie kansen komen niet vaak langs….

Zoekend naar mooie producten die de gezondheid bevorderen stuitte ik op Happi max, een belgische onderneming met een verhaal en nieuw op de on-line markt voor voedingssupplementen.

Tot voor kort alleen werkzaam in België en Luxemburg, een on-line business sinds februari 2020 met een 100% natuurlijk product wat positief werkt op het welzijn en gezondheid.

De producten, vloeibare saffraan, werden in eerste instantie, ruim een jaar, aan apothekers aangeboden onder de naam Happi Mood.

Het  werd een groot succes, besloten werd om dit ook rechtstreeks aan te bieden. Mijn aandacht voor een gezonde lifestyle en wie wil er nu niet lekkerder in zijn vel zitten, heerlijk slapen en zonder stress leven.

Tijdens mijn werk voor de Matrixmethode heb ik gemerkt hoeveel mensen er met gedoe tussen de oren zitten en vaak een beroep doen op de GGZ.

Als eerste partner in Nederland ervaren we de producten zelf om de effecten te kunnen vertellen.

Happi max bood ons de mogelijkheid om in de winst te delen via een simpel business plan waarmee ook onze klanten die met het gebruiken van vloeibaar saffraan hun voordeel kunnen doen en delen door aanbevelingen.

Wil jij ook meehelpen aan een beter leven, voor zoveel mogelijk mensen?

 

Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Ad Meeuwsen

+31643030963

ad@leeftechtgezond.nl