Categories
slank afvallen

NuviaGo is een heerlijke proteïnereep die het herstel versnelt

NuviaGo Fitness is een heerlijke proteïnereep met een koekjes- en roomsmaak, geliefd over de hele wereld!

Door de grote dosis proteïne en een kleine hoeveelheid van de suiker kan dit product elke maaltijd vervangen. NuviaGo geeft het lichaam een ​​energieboost, helpt bij het opbouwen van spiermassa en versnelt het herstel na de training.

NuviaGo Fitness-repen zijn gemaakt met passie en in harmonie met de natuur. Dit product bevat de juiste hoeveelheden van de macronutriënten om het lichaam te voeden en te versterken en een fit figuur te helpen behouden. NuviaGo-repen zijn niet alleen een heerlijke, zoete snack, maar vooral een echte, gezonde maaltijd!

NuviaGo is de eerste eiwitreep in het NutriProfits-aanbod.

Een eiwitreep, de smaak waarvan u zult genieten! Icon Helpt bij het opbouwen en behouden van spiermassa Geweldige snack voor gewichtsverlies Icon Perfect voor een maaltijd voor / na de training Icon Omhuld met melkchocolade.

NuviaGo is een uitstekende, volle eiwitreep die je zal helpen je droomfiguur te bereiken en te behouden zonder je liefde voor snoep op te offeren. De juiste hoeveelheden voedingsstoffen bieden de ideale ondersteuning voor lichamelijk actieve mensen - zowel amateur als professional.


En dit alles in de vorm van een heerlijke en vullende reep met de smaak van koekjes en room.
NuviaGo - het enige eiwitsupplement dat u nodig heeft!


De NuviaGo-eiwitreep is perfect ...